Priporočila

Hvala vsem…

ki ste se odločili kužka šolati skupaj z mano. Doživeli smo številne zabavne in nepozabne trenutke, ki se jih bomo z veseljem spominjali. Se vidimo na skupnih sprehodih!

 

decor

Leki

Za gospo Anito sem prvič izvedela preko interneta in sem jo kmalu za tem kontaktirala, saj smo doma imeli prvič psička, ki je bil zelo živahen in nagajiv, sami pa nismo vedeli, kako se s tem spopasti in smo potrebovali Anitino pomoč, da ga malo umirimo oz. vzgojimo v čudovitega psa.

Že povratni mail od Anite nam je dal vedeti, da se da ukrotiti našega malega ‘razbojnika’ in ko je Anita prišla k nam domov in nam povedala marsikaj o Lekiju in nas pomirila, da je Leki takšen pes kot mora biti in nam nato pokazala trike, kako ga umiriti, da ne skače in grize, smo bili zelo zadovoljni, saj nam je Anita na sproščen in hitro zapomljiv način pokazala stvari v praksi in ne samo v teoriji in tudi naš Leki je bil navdušen, mi pa zadovoljni in pomirjeni. Veseli smo, da se že vidijo spremembe pri Lekiju in da nas še čaka kar nekaj dela z vzgojo Lekija in vem, da nam bo uspelo, tudi z Anitino pomočjo.

Mi smo z njo zelo zadovoljni in jo priporočamo vsakemu, saj je topla in prijazna oseba, ki se vsakemu posebej posveti, mu prisluhne, nesebično preda nasvet naprej in človeka pomiri, da je vse OK, da je kakšna stvar čisto normalna pri psih, sploh, če se s tem spopadaš prvič, si čisto prestrašen in nimaš pojma, kako vse poteka, ker je vsak pes in človek unikat in tudi po individualnem treningu kmalu dobiš na e-mail vaje, ki jih potem sam vadiš s psom in tudi z Anito ostaneš v kontaktu, saj spremlja razvoj psa oz. kako napreduje njegova vzgoja.

Res VELIKA hvala za vse in upam, da se kmalu spet vidimo, da Lekija naučimo novih trikov.
Maja & mali ‘razbojnik’ Leki

decor

Jack

“Naš Jack je super. Bil je tudi z nami na morju v kampu in z njim je bilo vsem nam res prijetno. Vsi, ki so ga spoznali so ga pohvalili, da je res super pes in da takšnega psa bi pa res imeli.
Šolanje z vami je bilo super! Ker je to naš prvi pes, nismo imeli pojma, kako ga učiti. Zato sem preko interneta zasledila, da učite tudi mladičke in to individualno. To nam je bilo všeč, ker je bilo treba najprej nas naučiti, kako ravnati s psom in na kakšen način ga učiti. To ste nam tudi pokazali in nas naučili tudi, kako ga naučimo raznih trikcev. Moji punci sta bili navdušeni in sta vedno komaj čakali da se dobimo in Jacka kaj novega naučimo. Šolanje je bilo učinkovito in zabavno!”

Lep pozdrav, Renata

decor

Sabina-Ben“Moje osebno mnenje je, da boljše učiteljice midva ne bi mogla dobiti. Všeč so mi bile konstruktivne debate in napotki, tu se tudi vidi profesionalnost. Zelo zna se zgoditi da še bova sodelovali. Mi je kar hudo brati, da je konec šolanja, ker je bilo super. Upam, da nisva bila preveč naporna. Hvala za ves čas in trud ter vso pomoč pri izboljšanju najine komunikacije. Se vidimo še;-) ” Lp, Sabina

decor
 Zani2“Za našo Zanno si želim le najboljše, zato sem zelo vesela, da sem spoznala Anito. Ker je vedno nasmejana, sproščena in ima krasne metode za učenje jo toplo priporočam vsem, ki mislite, da se vašega kužka ne da nič naučiti…ni res, le vodniki moramo imeti veliko potrpljenja in pravi pristop ;).”

Mateja in Zanna

decor

ref_img4„Tako jaz, kot tudi moja kužka Coco in Badžo, uživamo v delu z Anito! Trenutno mi Anita pomaga s šolanjem novega mladička, Badžota, ki je od rojstva gluh. Učenje odpoklica gluhega psa je kar velik zalogaj, ki zahteva zelo kreativne pristope in veliko dela, vendar nam zaenkrat kar lepo uspeva in verjamem, da bo po koncu šolanja tudi on popolnoma “normalen” in zadovoljen kuža. Pri delu z Anito mi je všeč predvsem poudarek na učenju s pozitivno motivacijo in individualen pristop k vsakemu psu (in lastniku), kar naredi proces šolanja užitek za oba, hkrati pa kuža dobi točno tisto, kar potrebuje! Verjamem, da je kombinacija obojega razlog za odlične rezultate.
Hvala, Anita! “

Maja, Coco in Badžo

decor

Bina“Prvič je, približno pred letom in pol, Bina na sprehodu stisnila rep med noge in brezglavo zbežala proč od trušča in okrogle oblike toplozračnega balona, ki se je dvigal nad travnikom v bližini stanovanja. Po skoraj uro dolgem iskanju smo jo prestrašeno našli dober kilometer stran. Po pogovoru z Anito sem se tega problema lotila drugače kot prej. Po tem ko sva vadili predstavljene tehnike, sem počasi pričela opažati, da pri pogledu na balon ni več tako vznemirjena. Čeprav strah po moje še ni popolnoma odpravljen, je njeno obnašanje do balonov precej drugačno – ni več plašna in se ne umakne v kot, ampak gre v svoj boks, kjer se pomiri.”

Anja Z. & Bina, Celje

decor

Boni“Pri Boniju opazim, da me bolj posluša in da se je veliko bolj navezal name, saj ves čas taca za mano kamor koli grem. Me tudi bolj uboga, najbolj je vidno to, ko je v stiku z drugimi člani družine, ki pa jih še vedno vrti okrog prsta, ko pa pridem jaz pa kar naenkrat postane bolj poslušen in miren. Pri sebi sem najbolj spremenila to, da sem mu postavila meje in se tega kar se da striktno držim, da mora sedaj za vsako stvar nekaj naredit, da mu pri njegovih kapricah ne popuščam več, ampak vztrajam in mislim, da me tudi zato bolj uboga. Predvsem sem ob Boniju bolj mirna in bolj sproščena ter mu bolj zaupam in mislim, da tudi on meni. Najbolj mi je pomagalo, da sem se naučila nekaj trikov kako ga učiti, ker ko sem sama poskušala je bilo bolj kot neuspešno, sedaj pa sem videla, da je Boni zelo hitro učljiv kuža, če le hoče. Nekomu, ki ima podobnega “bonija” doma bi svetovala, da naj se kar se da hitro odločijo za kakšen posvet ali šolo, ker dlje kot bodo odlašali, bolj se mu bo ta vzorec obnašanja vsidral in vedno težje bo odpraviti, ker Boni sedaj veliko manj renči pa tudi, ko renči se ga da obvladati oz. preusmeriti njegovo pozornost.”

Polona R. & kuža Boni, Celje

decor

Elli„Z Elli nama gre kar dobro, vadiva tehniko, ki si jo pokazala. Je precej bolje, tako da bova nadaljevali s tem. Sem pa tudi opazila veliko spremembo na bolje, ko srečujeva pse. Imava pa tudi oprsnico, ki se pripenja spredaj, sem jo naročila in sva zadovoljni z njo, se mi zdi, da se je kar malo umirila odkar ima to oprsnico. Tako da zaenkrat sem zelo zadovoljna in optimistična. Vsekakor se bolje odnese tvoj način kot pa način, ki sva ga imele prej! Še enkrat hvala za vse :) pa se še kaj javiva!“

Manca R. & psička Elli, Ljubljana

decor
„Z vašo šolo smo zelo zadovoljni, čeprav smo bili skupaj šele nekaj ur.

Sigurno se vidimo, ko sneg skopni!“

Klemen, Vesna, Lina & psička Didi

decor

KLIKCI

„Anita, hvala tebi in vsem ostalim za fajn družbo, imeli smo se super, sploh tisti “pasji piknik” mislim da je bil za Titi vrhunec :D Titi je še posebej vesela, ker je sedaj na srehodih bolj luštno – poleg dolgočasnega “poleg”, “čakaj”, “prostor” in podobnih ukazov, ki jih znajo vsi, se kar zbudi, ko lahko pokaže “krogec”, “slalom”, “prosi”, “plazi”, “hop čez nogo”, “hop čez roko” :) Tako da super, sva obe zelo zadovoljni!“

Majdi Kosi & psička Titi, Titilajo & KDRP Celje

Titi-dnevnikR„Tečaj je bil fantastičen. Ogromno sva se naučila in redno vadiva doma.“

Mojca J. & nemški ovčar Črt, Maribor

„Majhna skupina, oseben in skrben pristop, res super follow up z mejli, v katerih so bili povzetki poteka tečaja in opomniki kaj, kako, kdaj…“

„Všeč mi je bil empatičen pristop vodje, da je bilo kar nekaj teorije, da smo dobili skrbno vse zapisano, zelo poučna je bila tudi igra, ko smo se mi “spremenili” v kužke…. hvala!!!“

„Vsak obisk trikcev mi je bil po svoje všeč. Še najbolj pa sobotna srečanja, v katera smo vključili sprehod, trikce in še vodniki smo fajn komunicirali med sabo in si izmenjevali izkušnje.“

„Dobra organizacija, dobra motivacija s strani vaditeljice in ostalih, dobra volja vseh,…“

„Coco je v Anitinih tečajih že par let in se je z njeno pomočjo razvila iz mladička v zelo ravnoteženo in zadovoljno psičko, ki nam je v veselje in nima nikakršnih vedenjskih težav, hkrati pa zna veliko zabavnih trikcev.” (Maja Š.)
„Sem mislila, da že znam, vendar sem se šele sedaj naučila pravilno uporabljati kliker, – bolj razumem, kako se psi sploh učijo, – naučila sem se bolj pravilno nagrajevati kužka in ga motivirati…“

„Glede na najine izkušnje z malo šolo, šolo poslušnosti, bbh izpitom lahko potrdim, da je sedanja vodja tečaja bila odlična in nimam predloga, da bi lahko bila boljša.“

„Na tečaju trikcev je bilo res noro in nepozabno…Anita Gosnik je poskrbela za visok nivo profesionalnosti in hkrati sproščenosti, tako da je bil vsak trening zabaven, pester, deloven..skratka bilo je odlično! Anita, hvala ti še enkrat in celotnemu društvu ter vsem tečajnikom + kužkom..vsi smo pripomogli k enkratnemu vzdušju. Lp, Tine!“

decor

SEMINARJI

„Zelo všeč mi je bilo vključevanje primerov iz prakse. Zanimal bi me tudi vpliv medsebojnih odnosov v družini na odnos psa do posameznega družinskega člana -npr, ko nekdo od staršev izpelje do konca povelje, ki ga je neuspešno začel otrok…“ (Iztok Vidic)

„Dobro pripravljen in izveden seminar, vsebina je bila lepo in nazorno prikazana s strani obeh predavateljic.“ (Mia Zahariaš, To, priden!)

„Dobro izbrana in predstavljena tema, prijetno in sproščeno vzdušje, ilustrativni primeri in sodelovanje slušateljev.“ (Karmen Zahariaš, To, priden!)

„Zelo lepo podana vsebina, ravno prav časa namenjenega za pogovor z udeleženci, nobenih neumnih vprašanj – meni se je zdelo super. Nič me ni motilo – najbrž je super kombinacija poznavanja veterine, psihologije in vedenja psov.“ (Mira Bizjan)

„Vsebina predavanje je bila zanimiva, slišala sem nekaj novih informacij. Všeč so mi bili praktični primeri; teh se bom vedno spomnila. Nekako ti ostanejo v spominu.“ (Eva)

„Dejansko vse mi je bilo všeč! Razlaga, posnetki, vidiš kako vsi premalo opazujemo svoje pse, kako je to pomembno“. (Rebeka Kovačevič, KD Ljubljana)

„Dobila sem teoretične osnove katere vsak dan vršim v praksi. Npr. da tako premalo, kot tudi preveč pravil škoduje. Všeč mi je bilo diskutiranje o tehnikah kako pomiriti sebe itd. Še več podobnih seminarjev!“ (Maruša Podjed)

„Fino je bilo, ko sta nam predstavili celotno teorijo pasjega vedenja in vedenja lastnika.“ (Katja, Veterina Noe)

decor

DELAVNICE

„Sproščeno vzdušje in strokovno vodenje. Zelo mi je bilo všeč, da smo za domov prejeli tudi kartonček s kratkim povzetkom navodil in napotkov za vadbo doma! :) Zlata vredno! :D“ (Ana Lihteneker)

„Dobro vzdušje, odlično pripravljena snov-predstavljena na najbolj zanimiv način, praktična uporabnost predavanja, ukvarjanje s posameznim psom…“ (Tamara Jager)

„V celoti je bila super zastavljena, zelo dobro se mi je pa zdelo, da smo po končanem praktičnem delu še predebatirali o tem, kaj smo delali in kaj bi se še dalo.“ (Neža Tesovnik)

„Dobra vprašanja, zelo dobre primerjave s človeškim načinom razmišljanja in praktični del.“ (Tinka Veronika Rovere)

Izkušnje

 • "Veseli smo, da se že vidijo spremembe pri Lekiju! Hvala za vse..."
  Maja in Leki
 • "Opažam veliko spremembo na bolje, ko srečujeva pse. Sem zadovoljna i..."
  Manca in Elli
 • "Predvsem sem ob Boniju bolj mirna in bolj sproščena ter mu bolj zaupa..."
  Polona in Boni
 • "Ko sva vadili predstavljene tehnike,Bina ni bila več tako vznemirjena...."
  Anja in Bina
 • "Všeč so mi konstruktivne debate in napotki,tu se vidi profesionalnost..."
  Sabina in Ben
 • "Tako jaz, kot tudi moja kužka Coco in Badžo, uživamo v delu z Anito!..."
  Maja, Coco in Badžo
 • "Anita je vedno nasmejana, sproščena in ima krasne metode za učenje ..."
  Mateja in Zanna
 • "Moji punci sta bili navdušeni in sta vedno komaj čakali da se dobimo ..."
  Renata in Jack

Preberi več mnenj...>

Prijavite se na novičke o šolanju psov in pasji psihologiji!

guarntee