Predavanje PES IN DOJENČEK

covernetbaby

PES IN DOJENČEK
od predpriprav in prvih dni doma do prvih korakov

Komu je predavanje namenjeno?

Prihajajoča delavnica bo odlična iztočnica za vse DRUŽINE S PSOM, KI PRIČAKUJEJO DOJENČKA in se pripravljajo na novega družinskega člana. Ponudili vam bomo enostavne, praktične in zabavne rešitve, ki vam bodo pomagale pripraviti vašega psa na prihod dojenčka. Želimo vam olajšati prehod na nove dogodivščine in bogatejše družinsko življenje.

Delavnica bo primerna tudi za DRUŽINE Z MALČKI, ki bodo kmalu ali se že plazijo ali hodijo. Pogosto minejo začetni meseci zelo gladko in številni mladi pari se znajdejo nepripravljeni, ko prične njihov pes kazati nelagodje ob razvojnih spremembah in večji mobilnosti dojenčka. Dobili boste boljše razumevanje tega procesa in spoznali možnosti spoprijemanja z običajnimi izzivi, s katerimi se soočajo tudi druge družine s psom, ko otroci postanejo mobilni.

Kaj lahko pričakujete?
 • NASVETE, kako pripraviti svojega družinskega psa za življenje z dojenčkom
 • PRAKTIČNE REŠITVE vsakdanjih situacij, aktivnosti in igre, v katere lahko vključite psa in dojenčka/malčka
 • boljše prepoznavanje NEVERBALNE GOVORICE PSA in miritvenih signalov, kar lahko vam in psu pomaga ohraniti sproščen odnos in zaupanje v psa
 • KAKO PRIPRAVITI SVOJ DOM, da bo varen in umirjen prostor za psa in dojenčka/malčka
 • POGOSTE TEŽAVE družin s psom in dojenčkom/malčkom in njihovo reševanje

Predstavili bova tudi konkretne primere in rešitve iz najine prakse ter skozi videoposnetke skušali odgovoriti na vprašanja bodočih staršev.

Obiskovalci delavnice prejmejo 20% popust pri vedenjskem svetovanju (v kolikor imate težave s psom) in 10% popust na pasje tečaje v Puppylandu.

LOKACIJA:

Puppyland, Razlagova 19, 3000 Celje.

TERMIN:

Nedelja, 20.marca 2016 od 10. do 13. ure.

CENA:

25 eur/osebo (+10 eur za partnerja)

PRIJAVE:

Izpolnite kratko spletno PRIJAVNICO.
Število mest je omejeno. Predavanja se prosimo udeležite brez psov.
Ko prejmemo prijavnico, vas na mail obvestimo glede načina plačila in ostalih podrobnosti.

Več o predavateljicah:

Maja1Maja Turk, dr. vet. med. je diplomirala junija 2002 na Veterinarski fakulteti v Ljubljani. Junija 2006 je v Španiji uspešno zaključila Master iz psihologije, diagnostike in terapije vedenjske problematike psov. Februarja 2007 je ustanovila svetovalnico za vedenjsko problematiko in vzgojo psov Vesele tačke. Od začetka delovanja je v okviru svetovalnice Maja uspešno obravnavala številne individualne primere vedenjske problematike, med katerimi so bile pogoste prav priprave lastnikov psov na prihod dojenčka oz. reševanj težav pri sobivanju otroka in psa. V zadnjem času se posveča predvsem seminarjem, publikacijam in radijskim oddajam.

Maja je mamica dvema malčicama in obe se že tudi z veseljem ukvarjata s triletno rodezijsko grebenarko Aveno, tako da je njena strokovna podlaga podkrepljena tudi z izkušnjami iz prve roke.

Anita1Anita Gosnik, univ. dipl. psihologinja je diplomirala leta 2006 na Filozofski fakulteti v Ljubljani, dodatno se usposablja iz vedenjsko kognitivne terapije ter psihologije in obravnave vedenjskih težav psov. Je idejni vodja in lastnica pasjega izobraževalnega središča Puppyland v centru Celja, kjer izvaja Program mladiček in vedenjsko svetovanje pri težavah s psom. Številni lastniki se obrnejo nanjo po pomoč ravno pred prihodom dojenčka, zato bo predstavila tudi primere iz svoje prakse.

Kadar ne šola psov in nima posvetov, preživlja čas z družino, z možem ter 3-letnim malčkom Tristanom in 10-letnim avstralskim ovčarjem Taiem.

Izkušnje

 • "Veseli smo, da se že vidijo spremembe pri Lekiju! Hvala za vse..."
  Maja in Leki
 • "Opažam veliko spremembo na bolje, ko srečujeva pse. Sem zadovoljna i..."
  Manca in Elli
 • "Predvsem sem ob Boniju bolj mirna in bolj sproščena ter mu bolj zaupa..."
  Polona in Boni
 • "Ko sva vadili predstavljene tehnike,Bina ni bila več tako vznemirjena...."
  Anja in Bina
 • "Všeč so mi konstruktivne debate in napotki,tu se vidi profesionalnost..."
  Sabina in Ben
 • "Tako jaz, kot tudi moja kužka Coco in Badžo, uživamo v delu z Anito!..."
  Maja, Coco in Badžo
 • "Anita je vedno nasmejana, sproščena in ima krasne metode za učenje ..."
  Mateja in Zanna
 • "Moji punci sta bili navdušeni in sta vedno komaj čakali da se dobimo ..."
  Renata in Jack

Preberi več mnenj...>

Prijavite se na novičke o šolanju psov in pasji psihologiji!

guarntee